Perpetual Motion


Aprila bo minilo 6 let, odkar sem zapustila gnezdo in se prvič zares spoprijela z življenjem. Z vsemi fizičnimi aspekti življenja, ki se zdijo tako samoumevni, dokler so vajeti v tujih rokah, ko pa enkrat pristaneš za krmilom, ugotoviš, da vse le ni tako enostavno kot izgleda.

V teh 6 letih sem kar 8-krat zamenjala naslov; 5 naslovov v Ljubljani, 2 v Domžalah1  in 1 celo v Mariboru. In čez dober mesec ga bom zamenjala ponovno. Če mi do selitve uspe še diplomirati ali vsaj dokončati diplomo2, bo zmagoslavje še večje.

I feel it’s time for a change. And I feel I am more ready for the coming change than I’ve ever been in my life. It is a perpetual motion and for a while it felt like I was going round in circles. But now I’m finally moving forward, upward even. And so the journey continues… :)

 1. pravzaprav je bil naslov isti v dveh različnih obdobjih [that's all]
 2. zagovor lahko pride naknadno [that's all]
 • Share/Bookmark
 1. #1 avtor Sunshine dne 28.01.2011 - 17:45

  In se spet seliš s cimro/k cimri ali tokrat solo? V katerem koncu Ljubljane boš pa po novem prebivala? Do službe boš sicer težko imela bližje kot zdaj, ampak sem sigurna, da se boš na novi lokaciji vseeno super imela. ;)

 2. phoenix

  #2 avtor phoenix dne 31.01.2011 - 08:50

  I’m going solo this time! :) in malenkost ven iz Ljubljane v smeri proti Brezovici… Vnanje Gorice… :) and I can’t wait! 8)

(ne bo objavljeno)


Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !